Yen sampeyan lagi mandhiri, elinga kenapa sampeyan miwiti. - Ora dingerteni

Yen sampeyan lagi mandhiri, elinga kenapa sampeyan miwiti. - Ora dingerteni

ra ono isine

Ana kaping yen sampeyan bakal nemoni kegagalan, nanging sampeyan ora bakal bisa ngrasakake woh-wohan sing sukses yen sampeyan bakal metu. Mesthine gagal, nanging wong-wong sing gelem nate ora bakal sukses. Ana kahanan nalika sampeyan rumangsa seneng, aja nganti ngetren.

Disiapake kanggo sing paling ala, mula sampeyan bakal bisa nyakseni sing paling apik. Sampeyan bakal ngadhepi sawetara alangan ing urip, nanging aja nganti alangan kasebut narik semangat. Gawe saben rintangan minangka tantangan lan wenehi paling apik kanggo ngatasi.

Saben-saben sampeyan rumangsa pasrah, elinga alesan sing diwiwiti. Sampeyan bisa uga wis mikir, nanging ora! Ora ana logika kanggo nyerah ing tengah-tengah. Yen wis mari sadurunge wis tekan tujuan, kabeh usaha sampeyan tekan ngendi wae saiki bakal muspra.

Coba njupuk saben kahanan kanthi cara olahraga. Sampeyan bisa uga ndeleng rintangan lan manawa urip iki kabeh. Pancen pancen rumangsa ora dirasakake, nanging yen sampeyan nolak, kabeh usaha sampeyan bakal adoh. Iki yen sampeyan kudu ngaso lan mikir yen ngladeni pancen pantes. Mesthi wae iki dudu 'ora'.

sponsor

Iki yen sampeyan kudu ngrancang pikiran supaya bisa nggayuh target. Terus mlaku nganti lan kajaba sampeyan ndeleng asil. Aja nyerah ing tengah lomba. Terus terus nganti sampeyan wis tekan mburi. Yen sampeyan menang, sampeyan bakal entuk. Yen sampeyan kalah, sampeyan bakal njupuk pelajaran.

Dadi, saka wektu sabanjure, yen sampeyan rumangsa seneng banget, elinga alesan sing diwiwiti. Yen sampeyan wis nyabrang akeh rintangan lan tekan kene, sampeyan uga bisa ngatur liyane. Apa sing sampeyan butuhake supaya semangat tetep dhuwur lan sampeyan bakal entuk target.

Sampeyan May Uga Like