Aja nganti sukses supaya aja lali. - Ziad K. Abdelnour

Aja nganti sukses supaya aja lali. - Ziad K. Abdelnour

ra ono isine

Urip teka munggah. Kabeh kita duwe perjalanan unik sing ndadekke macem-macem tujuan. Sanajan urip kita beda, ana sawetara prinsip dhasar sing bisa ditrapake kanggo kita kabeh. Kabeh kita bisa sukses, lan uga kabeh ngalami kegagalan.

Sanajan tingkat ekspresi ungkapan kita beda-beda, kita kabeh seneng banget nalika sukses lan kesed nalika gagal. Nanging alami kanggo ngrasakake emosi kasebut, nanging sing penting kanggo kita mangertos yaiku sejatine kita supaya emosi iki kena pengaruh kanggo kita.

Nalika sukses, kita rumangsa bangga, nanging kita asring kelangan andhap asor. Kita bisa uga rumangsa luwih ngungkuli wong liya, lan liya-liyane ana ing ngisor iki. Sikap kasebut pancen ngrusak pribadine lan kita ora bakal ngajeni proses kasebut.

Yen sukses, kita kudu njaga asor lan matur nuwun kanggo kabeh sing mbantu kita entuk ing endi. Kita kudu matur nuwun amarga kita bisa dadi saiki. Wayahe supaya sukses kita tumuju ing sirah, kejatuhan kita diwiwiti.

sponsor

Kita rumangsa ora ana sing bisa ndemek, lan terus njaga pengawal. Kita ora bisa kerja keras lan amarga kebanggaan lan keprigelan iki; siji bakal kelangan apa sing wis diraih.

Kajaba iku, yen gagal gagal, kita ora kudu nyalahake awake dhewe, supaya saya rumangsa ora maju. Kita kudu nindakake kegagalan minangka pelajaran lan sinau saka iku. Iki mbantu kita kanggo ngadhepi lan ngatasi kahanan ing ngarep kanthi cara sing luwih apik.

Sampeyan May Uga Like