FEAR: nduwe rong arti: 'Lali Kabeh Lan Mlaku' utawa 'Pasuryan Kabeh Lan Munggah.' Pilihan kasebut sampeyan. - Zig Ziglar

FEAR: nduwe rong arti: 'Lali Kabeh Lan Mlaku' utawa 'Pasuryan Kabeh Lan Munggah.' Pilihan kasebut sampeyan. - Zig Ziglar

ra ono isine

Yen ngomong yen sampeyan wedi soko, iku kabeh pilihan. Iki bisa uga kaya sampeyan wis lali kabeh lan uwal saka kahanan kasebut, utawa ing kasus liyane, sampeyan kudu guts kanggo ngadhepi kabeh lan munggah. Pilihan kasebut dadi sampeyan!

Mesthi, penting kanggo ngerti manawa urip iku kabeh kudu mutusake kepiye carane, lan kepriye sampeyan bisa ndeleng. Mesthine, saben wong duwe panemu sing beda menyang urip lan sing nggawe kabeh beda.

Penting kanggo mangertos manawa ora ana liya kajaba sampeyan sing mutusake kepiye carane bisa ndeleng 'Wedi.' Kaya ana loro sisih duwit receh sing padha, artine wedi uga beda!

Nalika ngetung siji makna, kita bisa ujar manawa kita kudu lali kabeh lan mlayu; ing tangan liyane, kita kudu ujar manawa kita isih bisa tetep ana lan ngadhepi saben kahanan, ora ana sing klasa! Kita kudu ngrasakake kabeh kahanan lan isih keganggu supaya ana lan bakal munggah.

sponsor

Penting, yen ngerti yen sampeyan wedi karo soko, sampeyan kudu entuk rong jalur sing kudu dipilih. Sampeyan bisa uga lali kabeh kedadeyan kasebut lan banjur uwal saka kahanan kasebut, utawa kanthi cara liyane, sampeyan bisa nindakake siji liyane lan yaiku ngadhepi kabeh lan banjur tangi.

Ing skenario kasebut, sampeyan uga kudu ngadhepi perkara liyane, lan yaiku bangkit. Sampeyan kudu ngerti manawa wedi ora bakal ngasilake akeh. Penting kanggo eling, rasa wedi ora bisa mbantu sampeyan menang.

Sampeyan mesthi bakal meksa sampeyan wedi karo perkara-perkara ing urip sampeyan, lan ing pungkasan, sampeyan ora bakal duwe apa-apa. Sampeyan ora bakal bisa terus maju yen sampeyan terus nganggo cara sing kepungkur lan terus nge-angen.

Kadhangkala, sampeyan kudu ngerti manawa urip kedadeyan, lan sampeyan ora bisa uwal saka kahanan ora mung apa-apa. Sampeyan kudu ngadhepi wong-wong mau, ora preduli sanajan sampeyan wedi karo dheweke, lan banjur ngurus kabeh!

sponsor

Elinga, bisa uga katon angel kanggo sampeyan ing wiwitan, nanging maneh, mula kepiye cara. Sampeyan kudu nduweni pangerten manawa urip iku kabeh kepiye sampeyan ngrasakake, lan sampeyan kudu terus optimis babagan urip tinimbang njupuk perkara kanthi cara sing negatif.

Ngerti manawa sampeyan ora bisa uwal saka sawetara kahanan; lan ana uga wektu yen sampeyan kudu ngatasi dheweke. Aja wedi lan sinau kudu tahan kabeh.

Sampeyan bisa uga angel angel, nanging kanthi cepet, sampeyan bakal bisa ngatasi. Ing kaping, sampeyan kudu menehi urip kaya saiki, tanpa wedi marang kesulitan lan kahanan nalika lagi teka.

Elinga, ngindhari kahanan lan uwal saka dheweke ora bakal bisa dadi kahanan sing cocog. Sampeyan kudu duwe kabeh guts kanggo nemoni lan ngatasi.

sponsor
Sampeyan May Uga Like