Yen sampeyan ngerti saka asor, sampeyan ora kalah banget. - Zig Ziglar

Yen sampeyan ngerti saka asor, sampeyan ora kalah banget. - Zig Ziglar

ra ono isine

Urip mbuwang macem-macem pengalaman. Aku ora tansah ngerti alesan konco kabeh kedadeyan. Nanging ora dingerteni, kabeh pengalaman kasebut menehi kontribusi kanggo mbentuk wong sing kita temtokake. Sawetara pengalaman menehi kita kabungahan, sawetara menehi rasa sedhih.

Liwat kabeh mau, kita tuwuh lan urip dadi makmur kanthi cara dhewe. Kita bisa uga rumangsa ora bisa diremehake sajrone wektu sing angel, nanging kudu dianggep minangka fase lan ngarepake wektu-wektu sing apik. Positivitas menehi kekuwatan kanggo ngadhepi apa sing dipikirake ora bisa dibayangake.

Ana pirang-pirang prekara sing kudu disinaoni nalika ana wong sing angel utawa kalah. Iki mulang kita daya tahan lan uga menehi gambaran sing jelas babagan apa sing tenan. Kita ngerti manawa nyeri kasebut excruciating nanging kita uga ngerti yen pilihan mung kanggo ngatasi.

Wektu angel iki ngandhani sapa kanca sejatine. Iki mbantu kita netepake ikatan sing bisa urip. Disebutake manawa kanca sing ngalami kahanan sing ala bisa ngerti saben liyane amarga padha ngadhepi ribut. Dadi, ana macem-macem piwulang sing kita sinau, lan liya-liyane yen kita ngadhepi jaman sing angel utawa kalah.

sponsor

Dadi ora rumangsa yen sampeyan bener-bener kalah nalika sampeyan wis dikalahake, amarga sampeyan wis sinau pelajaran sampeyan kanthi cara sing angel lan bakal tetep sampeyan tetep selawase. Sampeyan wis entuk kawicaksanan lan duwe ngatasi kekalahan nggawe sampeyan kuwat saka sampeyan.

Sampeyan May Uga Like