Sukses ora dadi tujuan, mula lelungan. - Zig Ziglar

Sukses ora dadi tujuan, mula lelungan. - Zig Ziglar

ra ono isine

Urip dadi menarik amarga kabeh kita duwe macem-macem impen lan karep supaya bisa ditindakake. Kita njaga motivasi lan ngidini kita ngalami macem-macem kahanan ing urip sing nggawe kita dadi wong.

Kita kudu nemtokake tujuan supaya bisa ngupayakake pendekatan sing pasti kanggo ngerteni impen. Nanging siji kudu ngerti manawa kita ora mandheg utawa mbatesi awake dhewe yen wis tekan tujuan. Kita kudu mbukak luwih njelajah lan ngakoni akeh kesempatan sing ana sadurunge.

Kita kudu eling yen sukses ora padha karo tekan tujuan. Sanajan kita kudu konten, mesthi penting kanggo terus nylametake - upaya kanggo ngerti lan njelajah liyane. Kita ora kudu ngendhalekake awake dhewe supaya bisa nemokake luwih akeh ing urip.

Yen kita njupuk sukses dadi perjalanan, mula kita bakal terus navigasi. Iki bakal nggawe urip kita luwih apik lan mbantu kita nemokake prekara-prekara sing bisa uga saya lakoni. Iki nggawe urip luwih sugih amarga mbantu kita entuk luwih akeh perspektif, wong anyar, lan bisa sinau.

sponsor

Iki uga menehi kesempatan kanggo menehi kontribusi kanggo masyarakat ing kabeh cara sing bisa. Yen kita bisa menehi kontribusi lan menehi pengaruh marang wong-wong sing butuh pitulung, mula kita bisa ngucapake manawa kita wis sukses. Maneh, kontribusi iki uga duwe pilihan tanpa wates kanggo dipikirake.

Siji kudu golek cara golek kesempatan anyar lan terus sinau lan tuwuh. Tetep ing perjalanan sinau isih sukses tenan.

Sampeyan May Uga Like