Urip 3 C: Pilihan, Kemungkinan, Pangowahan. Sampeyan kudu nggawe pilihan kanggo njupuk kasempatan utawa urip sampeyan ora bakal diganti. - Zig Ziglar

Urip 3 C: Pilihan, Kemungkinan, Pangowahan. Sampeyan kudu nggawe pilihan kanggo njupuk kasempatan utawa urip sampeyan ora bakal diganti. - Zig Ziglar

ra ono isine

Inggih, kabeh wong urip uripe sing apik banget. Kita nindakake kabeh supaya bisa ketemu asil sing dikarepake. Kita menehi kabeh upaya supaya bisa tetep seneng ing urip.

Dadi, yen sampeyan pengin urip miturut sing cocog, sampeyan kudu nimbang telung umur C. Lan yen sampeyan bisa ngetutake urip C telu, ora ana sing bisa nyegah sampeyan supaya bisa nggayuh sukses.

Saiki, ayo mriksa urip C telung. C pisanan minangka pilihan. Bakal nemtokake adoh sampeyan bisa maju. Yen pilihan sampeyan ora kalebu tandha-tandha, bakal angel sampeyan tetep sukses ing urip.

C gesang liyane minangka kasempatan. Ing kene, sampeyan kudu nggunakake kesempatan kanthi wicaksana. Sampeyan bakal entuk akeh owah-owahan ing urip sampeyan. Dadi, sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan nggunakake owah-owahan kasebut. Sampeyan ora kudu ngatasi owah-owahan kasebut. Yen sampeyan kantun kalodhangan kasebut, urip bisa dadi gagal.

sponsor

Mula, diadopsi loro C kasebut, lan C katelu bakal tiba ing papane. Lan nomer telu yaiku C owah-owahan.

Sampeyan May Uga Like