Apa sing sampeyan entuk kanthi nggayuh target ora penting karo apa sing bakal ditindakake kanthi nggayuh target. - Zig Ziglar

Apa sing sampeyan entuk kanthi nggayuh target ora penting karo apa sing bakal ditindakake kanthi nggayuh target. - Zig Ziglar

ra ono isine

Uga, meh kabeh wong duwe tujuan ing urip. Lan kanggo nggayuh tujuan kasebut, kita nindakake kabeh perkara sing mungkin. Kita menehi wektu lan usaha supaya bisa tekan tujuan sing dikarepake. Lan yen wis tekan tujuan, kita dadi seneng lan konten. Nanging apa sawise iku? Apa sing bakal ditindakake sawise entuk target sing dikarepake?

Ya, sawise nggawe target kasebut, sampeyan bakal ngerti manawa tujuan kasebut ora pati penting. Jalur sing sampeyan tampil kanggo nggayuh tujuane. Sing tepat, perjalanan menyang tujuan sampeyan minangka sing paling penting.

Iku bakal ngowahi sampeyan dadi manungsa sing luwih apik lan diwasa. Nalika nyoba nggayuh target, sampeyan bakal nemokake macem-macem masalah. Lan nalika ngatasi masalah kasebut, sampeyan bakal sinau babagan piwulang urip sing paling apik.

Sampeyan kudu ngerti kasunyatan manawa pengalaman minangka guru sing paling apik ing jagad iki. Tanpa entuk pengalaman, sampeyan ora bisa tekan tujuan. Kejabi, tanpa pengalaman, sampeyan ora bisa sinau pelajaran penting ing urip. Mula, priksa manawa sampeyan kudu menehi pentinge ing perjalanan kasebut tinimbang sing dituju. Iku bakal nggawe sampeyan luwih apik.

sponsor
Sampeyan May Uga Like