wewaler

ra ono isine

Pambuka

Kabeh kita butuh motivasi lan semangat kanggo ngatasi saben dinane. Optimisme lan ngarep-arep bisa mbantu kita ngarepake lan njaga kita maju. Motivasi mbantu kita nyurung awake dhewe lan ngadhepi tantangan kanthi wani. Uga mbantu menehi inspirasi lan rumangsa sesrawungan karo wong liya sing ngadhepi masalah sajrone urip.

Cara sing apik menehi motivasi sing dibutuhake kanggo ngliwati kuotasi motivasi lan nyata. Ukara pitunjuk kanthi tepat lan mréntahake kahanan sing bisa uga kompleks lan angel diatasi. Sanajan ana prekara sing apik, kutipan sing migunani mulang sampeyan supaya rasa seneng lan seneng-seneng karo apa sing ana.

Quotespedia minangka papan sing apik kanggo njelajah kuotasi sing nyenengake saben mlaku. Iki nduwe koleksi kuotasi saka wong saka saben dalan urip sing bisa sampeyan pikirake. Kutipan kasebut bisa nuntut bocah sing umur 14 taun lan uga bisa menehi inspirasi kanggo umur 65 taun uga amarga kabeh kutipan kasebut ora bisa ditindakake lan praktis.

Situs web kasebut ngidini sampeyan nggoleki topik lan banjur mbukak koleksi kuotasi saka wong ing saindenging jagad babagan topik sing dipilih. Dadi, tetep njelajah, entuk inspirasi, lan menehi motivasi kanggo wong liya!

Yen sampeyan nemokake kutipan sing pengin disalin lan / utawa digunakake ing blog / situs web utawa ing panggon liya, bakal dadi prekara sing apik kanggo menehi sifat kanggo situs web iki.

Waca pandhu arah ing ngisor iki kanthi teliti sadurunge nggunakake situs web iki.

Deleng uga Quotespedia.org Katentuan Pangginaan supados langkung Service lan Kebijakan Privasi.

Penafian iki ngatur panggunaan Quotespedia.org. Kanthi nggunakake situs web iki, sampeyan nrima wacana kanthi lengkap. Yen sampeyan ora setuju karo bagean saka wewaler iki, aja nggunakake Quotespedia.org utawa situs web, properti, utawa perusahaan sing ana gandhengane. Kita berhak ngowahi istilah kasebut sawayah-wayah. Mula, sampeyan kudu mriksa bali kanthi periodik kanggo pangowahan. Kanthi nggunakake situs web iki sawise ngirim pangowahan, sampeyan setuju nampa pangowahan kasebut, apa sampeyan wis ndeleng.

Gambar sing digunakake ing Quotespedia.org dijupuk saka situs web, kanca lan pangguna gratis hak cipta, lan dipercaya ana ing "domain umum". Kita ngumpulake, nyalin kabeh banjur dilebokake ing galeri. Yen sampeyan duwe hak gambar apa wae lan pengin dibuwang, kirim email menyang kita lan kita bakal nyopot.

Kutipan sing dituduhake ing situs web iki mung kanggo tujuan pendidikan lan motivasi lan kasedhiya kanggo panggunaan pribadi lan gratis. Ora ana biaya sing didhelikake nalika ndownload.