Kebijakan Privasi

ra ono isine

Tanggal efektif: 29 Juni 2019

Sing kita

Alamat situs web kita yaiku: https://www.quotespedia.org.

Quotespedia ("kita", "kita", utawa "kita") ngoperasikake situs web https://www.quotespedia.org (ing "Layanan").

Kaca iki ngandhani babagan kabijakan kita babagan koleksi, panggunaan, lan pambocoran data pribadi nalika ngunjungi lan / utawa nggunakake situs web lan / utawa layanan lan pilihan sing sampeyan gandhengake karo data kasebut.

Kita nggunakake data sampeyan kanggo nyedhiyakake lan nambah layanan. Kanthi nggunakake Layanan, sampeyan setuju koleksi lan panggunaan informasi sesuai karo kebijakan iki. Kajaba ditetepake ing Kebijakan Privasi iki, istilah sing digunakake ing Kebijakan Privasi iki nduweni teges padha ing Ketentuan lan Ketentuan kita, bisa diakses saka https://www.quotespedia.org

Informasi Koleksi lan Panggunaan

Kita ngumpulake macem-macem jinis informasi kanggo macem-macem tujuan kanggo nyedhiyakake lan nambah layanan kanggo sampeyan.

Jinis Data Diklumpukake

Data pribadi

Nalika nggunakake layanan, bisa uga njaluk sampeyan menehi informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi sing bisa digunakake kanggo ngubungi utawa ngenali ("Data Pribadi"). Informasi sing bisa dingerteni pribadi bisa kalebu, nanging ora diwatesi kanggo:

  • Alamat email
  • Jeneng pisanan lan jeneng mburi
  • nomer telpon
  • Alamat, Negara, Provinsi, Kode Pos / Kode Pos, Kutha
  • Cookie lan Data Pangguna

Data Pangguna

Kita uga bisa ngumpulake informasi babagan Layanan sing diakses lan digunakake ("Data Pangguna"). Data Pangguna iki bisa ngemot informasi kayata alamat protokol Internet Protokol (contone alamat IP), tipe browser, versi browser, kaca Layanan sing sampeyan kunjungi, wektu lan tanggal riko, wektu sing didol ing kaca kasebut, unik piranti pengenal lan data diagnostik liyane.

Nelusuri & Data Cookie

Kita nggunakake cookie lan teknologi pelacakan sing padha kanggo trek kegiatan ing Layanan kita lan informasi tartamtu.

Cookie yaiku file kanthi jumlah data cilik sing kalebu pangenalan unik anonim. Cookie dikirim menyang browser saka situs web lan disimpen ing piranti sampeyan. Teknologi nelusuri uga digunakake yaiku beacon, tags, lan skrip kanggo ngumpulake lan nglacak informasi lan kanggo nambah lan nganalisis Layanan kita.

Sampeyan bisa nglatih browser kanggo nolak kabeh cookie utawa kanggo nunjukake yen cookie dikirim. Nanging, yen sampeyan ora setuju karo cookie, sampeyan ora bisa nggunakake sawetara Service.

Conto Cookies sing digunakake:

  • Cookie Sesi. Kita nggunakake Cookie Sesi kanggo ngoperasikake Layanan kita.
  • Cookie Preferensi. Kita nggunakake Luwih seneng Cookies kanggo ngeling-eling pilihan lan macem-macem setelan.
  • Cookie Keamanan. Kita nggunakake Cookies Keamanan kanggo tujuan keamanan.

Nggunakake Data

Quotespedia nggunakake data sing diklumpukake kanggo macem-macem tujuan:

  • Kanggo nyedhiyakake lan njaga Service
  • Kanggo ngabari sampeyan babagan owahan Layanan kita
  • Kanggo ngidini sampeyan melu fitur interaktif Layanan kita nalika sampeyan milih nglakoni
  • Kanggo nyedhiyakake customer care lan dhukungan
  • Kanggo nyedhiyakake analisis utawa informasi penting supaya bisa nambah Layanan
  • Kanggo ngawasi panggunaan Layanan kasebut
  • Kanggo ndeteksi, nyegah lan alamat masalah teknis

Kadospundi kita nggunakake cookie

A cookie file cilik sing njaluk ijin supaya bisa diselehake ing hardisk komputer. Sawise sampeyan setuju, file kasebut ditambahake lan cookie mbantu nganalisa lalu lintas web utawa ngidini sampeyan ngerti nalika ngunjungi situs tartamtu. Cookie ngidini aplikasi web nanggapi sampeyan minangka individu. Aplikasi web bisa nyetel operasional miturut kabutuhan, seneng lan ora seneng kanthi ngumpul lan ngelingi informasi babagan pilihan sampeyan. Kita nggunakake cookie log lalu lintas kanggo ngenali kaca sing digunakake. Iki mbantu kita nganalisa data babagan lalu lintas kaca web lan nambah situs web supaya bisa cocog karo kebutuhan pelanggan. Kita mung nggunakake informasi iki kanggo tujuan analisis statistik banjur data kasebut dibuang saka sistem kasebut. Sakabèhé, cookie mbantu kita nyedhiyakake situs web sing luwih apik, kanthi ngidini kita ngawasi kaca apa sing sampeyan migunani lan sing ora ana gandhengane. Cookie ora menehi akses menyang komputer utawa informasi babagan sampeyan, liyane saka data sing sampeyan pilih bareng karo kita. Sampeyan bisa milih kanggo nolak utawa nolak cookie. Umume browser web kanthi otomatis nampa cookie, nanging sampeyan biasane bisa ngowahi setelan browser kanggo nolak cookie yen luwih seneng. Iki bisa nyegah sampeyan supaya bisa nggunakake situs web kanthi lengkap.

Kajaba iku, Quotespedia nggunakake cookie kanggo nuduhake pariwara kita ing macem-macem situs web ing Internet.

Sampeyan bisa milih nggunakake cookie ing Google kanthi ngunjungi Google Setelan Ads.

Vendor Partai Katelu

Dagang pihak katelu, kalebu Google, nggunakake cookie kanggo ngawula iklan adhedhasar kunjungan situs web sadurunge.

Panganggoan Google ing cookie DoubleClick ngidini lan para mitra kanggo menehi iklan marang sampeyan adhedhasar kunjungan menyang Blog Quotespedia lan / utawa situs liyane ing Internet.

Sampeyan bisa milih ora nggunakake cookie DoubleClick kanggo pariwara adhedhasar kapentingan kanthi ngunjungi Setelan Ads. (utawa kanthi ngunjungi Kangkang.)

Pihak katelu bisa nggunakake cookie, beacon web, lan teknologi sing padha kanggo ngumpulake utawa nampa informasi saka situs web lan ing papan liya ing internet lan nggunakake informasi kasebut kanggo menehi layanan pangukuran lan target target.

Transfer Data

Informasi sampeyan, kalebu Data Peribadi, bisa ditransfer menyang - lan dikelola ing komputer sing ana ing luar negara, provinsi, negara utawa yurisdiksi pamaréntahan liyane ing ngendi hukum proteksi data bisa beda-beda tinimbang sing saka jurisdiksi.

Panjenengan idin kanggo Kebijakan Privasi iki banjur ditundha informasi sampeyan minangka persetujuan kanggo transfer kasebut.

Quotespedia.org bakal njupuk kabeh langkah sing cukup kanggo mesthekake yen data sampeyan dianggep kanthi aman lan selaras karo Kebijakan Privasi iki lan ora ana transfer data pribadi sing bakal ditindakake ing organisasi utawa negara kajaba ana kontrol sing cukup ing papan kalebu keamanan data lan informasi pribadi liyane.

Pambocoran Data

Keperluan Hukum

Quotespedia.org bisa uga nyritakake Data Pribadi sampeyan kanthi yakin kapercayan yen tumindak kasebut kudu:

  • Kanggo tundhuk karo kewajiban hukum
  • Kanggo nglindhungi lan mbela hak utawa properti Quotespedia
  • Kanggo nyegah utawa neliti kesalahane sing bisa nyambung karo Service
  • Kanggo njaga keamanan pribadi pangguna Layanan utawa umum
  • Kanggo nglindhungi hukuman liga

Keamanan Data

Keamanan data sampeyan penting kanggo kita, nanging elinga yen ora ana cara panularan liwat Internet, utawa metode panyimpenan elektronik kanthi aman kanggo 100. Nalika kita usaha nggunakake sarana sing bisa ditampa kanthi komersil kanggo nglindhungi Data Pribadi, kita ora bisa njamin keamanan mutlak.

Layanan panyedhiya

Kita bisa nggunakake perusahaan pihak katelu lan individu kanggo nggampangake Layanan kita ("Penyedia Layanan"), kanggo nyedhiyakake Service kanggo pihak kita, kanggo nindakake layanan sing gegandhengan karo Layanan utawa kanggo mbantu kita nganalisa babagan Layanan kita.

Pihak katelu iki nduweni akses menyang Data Pribadi sampeyan mung kanggo nglakoni tugas kasebut kanggo pihak kita lan kudu ngetrapake utawa nggunakake aplikasi kasebut kanggo maksud apa wae.

Analytics

Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo ngawasi lan nganalisis panggunaan Layanan kita.

  • Google Analytics : Google Analytics minangka layanan analytics web sing ditawakake Google sing nglacak lan nglaporake lalu lintas situs web. Google nggunakake data sing diklumpukake kanggo nglacak lan ngawasi panggunaan Layanan kita. Data iki dituduhake karo layanan Google liyane. Google bisa nggunakake data sing diklumpukake kanggo menehi kontekstual lan nggawe iklan ing jaringan pariwara dhewe. Sampeyan bisa milih milih kegiatan ing Layanan sing kasedhiya kanggo Google Analytics kanthi nginstal browser Google-opt-out browser tambahan. Kajaba iku nyegah Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, lan dc.js) saka nuduhake informasi karo Google Analytics babagan kegiatan kunjungan.
  • Kanggo katrangan luwih akeh babagan praktik privasi Google, waca kaca web Privacy & Terms of Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Pranala menyang Liyane Situs

Layanan kita bisa ngemot pranala menyang situs liya sing ora dioperasikake dening kita. Yen sampeyan ngeklik link pihak katelu, sampeyan bakal diarahake menyang situs pihak katelu. Kita saestu paring nedahaken babagan Kebijakan Privasi saben situs ingkang panjenengan kunjungi.

Kita ora duwe kontrol lan ora tanggung jawab kanggo konten, kawicaksanan pribadhi utawa laku situs utawa layanan pihak katelu.

Owahan Kanggo Kebijakan Privasi Iki

Kita bisa nganyarake Kebijakan Privasi kita saka wektu kanggo wektu. Kita bakal ngandhani manawa ana owah-owahan kanthi ngeposake Kebijakan Privasi anyar ing kaca iki.

Kita bakal ngandhani sampeyan liwat email lan / utawa kabar penting ing Layanan kita, sadurunge owah-owahan dadi efektif lan nganyari "tanggal efektif" ing ndhuwur Kebijakan Privasi iki.

Sampeyan disaranake kanggo maneh Kebijakan Privasi iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Owah-owahan kanggo Kebijakan Privasi iki efektif nalika lagi dikirim ing kaca iki.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi kami:

Kanthi email: [Email protected]