Katentuan Pangginaan supados langkung

ra ono isine

1. JAWATAN KOMUNITAS. Katentuan Pangginaan supados langkung Panggunaan Iki minangka perjanjian naleni ("Kasepakatan) ing antaramu lan Quotespedia (" kita "," kita "," kita "). Kanthi ngakses situs web iki ("Situs"), sampeyan ngerti kabar migunani kanggo Ketentuan Panggunaan iki lan perjanjian sampeyan bakal diwatesi karo basa ing kene.

2. DASAR PRIVASI. Kita pracaya transparan nalika nerangake privasi lan praktik koleksi informasi, mula kita wis nerbitake a Kebijakan Privasi kanggo panyuntingane sampeyan.

3. KONSEP USER. Sampeyan menehi lisensi kanggo nggunakake bahan sing sampeyan kirim menyang Situs iki. Kanthi ngirim, ndownload, nampilake, nindakake, ngirim, utawa nyebar informasi utawa konten liyane ("Konten Panganggo"), sampeyan menehi kita, afiliasi, pejabat, direktur, karyawan, konsultan, agen, lan wakil lisensi kanggo nggunakake. Konten Panganggo sing ana hubungane karo operasi bisnis kita, kalebu tanpa watesan, hak kanggo nyalin, nyebarake, ngirim, nampilake umum, nindakake kanthi umum, ngasilake, sunting, nerjemahake, lan ndandani konten pangguna. Sampeyan ora dibayar kanggo konten Panganggo. Sampeyan setuju, bisa uga nerbitake utawa mbeberake jeneng sampeyan karo Konten pangguna sampeyan. Ing ngirim konten Panganggo ing Situs kasebut, sampeyan menehi jaminan lan makili manawa sampeyan duwe hak menyang Konten Pangguna utawa menehi hak kanggo ngirim, nyebarake, nampilake, nindakake, ngirim, ngirim utawa ngirim.

4. KOMPAKENSI DENGAN UNDANG-UNDANG INTELLECTUAL. Nalika ngakses utawa nggunakake Situs, sampeyan setuju ngurmati hak properti intelektual wong liya. Sampeyan nggunakake Situs iki ing kabeh sing diatur lan tundhuk karo hukum gegayutan hak cipta, merek dagang, lan hukum properti intelektual liyane. Sampeyan setuju ora kanggo ngunggah, ndownload, nampilake, nindakake, ngirim, utawa nyebarake informasi utawa konten (bebarengan, "Konten") nglanggar hak cipta, merek dagang, utawa hak intelektual utawa hak properti. Sampeyan setuju kanggo netepi ukum babagan kepemilikan hak cipta lan panggunaan properti intelektual, lan sampeyan bakal tanggung jawab kanggo nglanggar undang-undang sing ana gandhengane lan pelanggaran hak pihak katelu sing disebabake dening konten sing diwenehake utawa ngirim. Beban mbuktekake manawa Konten apa wae sing ora nglanggar undang-undang utawa hak pihak katelu mung sampeyan dhewe.

5. KONTEN INAPPROPRIATE. Sampeyan setuju supaya ora ngunggah, download, nampilake, nindakake, ngirim, utawa nyebarake konten ing Situs sing (a) mbebayani, fitnah, ora sopan, porno, penyalahgunaan, utawa ngancam; (b) nyengkuyung utawa nyengkuyung tumindak sing bisa dadi pelanggaran pidana, nuwuhake tanggung jawab sipil, utawa uga nglanggar undang-undang utawa peraturan lokal, negara, nasional, utawa manca sing ditrapake; utawa (c) advertises utawa liya-liyane njaluk dana utawa minangka panjaluk barang utawa layanan. Kita duwe hak kanggo mungkasi panrimo, transmisi, utawa distribusi liyane saka bahan kasebut nggunakake Situs, lan, yen ana, kanggo mbusak materi saka server kasebut. Kita nggarap kerja sama karo pejabat pejabat utawa agensi ing investigasi saka nglanggar Ketentuan Panggunaan iki.

6. Ora JAMINAN. KITA NGANGGO LENGKAP ING ING ING KANGGO "AS IS" TANPA JAMINAN NGANGGUR ANAK. Sampeyan Menehi RISIKO ANY lan ING DAMATU ATAWA KELUARAN MENGGUNAKAN, utawa INGKAT GAMPANG Gunakake, SITU. TO THE Bukaan ombone dileksanakake dening LAW, WE tinulis DISCLAIM ANY lan ALL JAMINAN, EXPRESS UTAWA diwenehake, babagan THE SITE, kalebu, nanging ora LIMITED TO, JAMINAN ANY diwenehake ING MERCHANTABILITY, Fitness kanggo tartamtu tujuan, UTAWA NON-pelanggaran. KANGGO NAK WANGGO ING SITU KANGGO ING NGANGGO INGGALISAN UTAWA KANGGO MUKA KANGGO SUKAN AKU KANGGO UNDANG-UNDANG utawa INGRIS-FREE.

7. TANPA LIMIT. KESIMPULAN KAMI Kanggo Sampeyan PAD. KANGGO TO MAXIMUM EXTENT DIPENGKEN OTAK LUKA, ING TANPA ACARA KANGGO NATE ING NGGENAL UNTUK KANGGURAN ANYE TINDAK (INCLUDING, TAPI TANPA LIMITED TO, SPECIAL, INCIDENTAL, UTAWA KONSEPENSI KANGGO, NGGELENG KANGGO, ATAWA KANGGURU DATA, KANGGO PAKET ) ARISING ING ING ATAWA ING SUKU DENGAN ING GAMPIRAN SUKU ATAWA APAB-ANU BAHASA LAIN utawa INFORMASI DIPANGGO ING SITUS. Watesan iki bakal ditrapake preduli saka kerusakan amarga nglanggar kontrak, tort, utawa teori utawa tumindak legal liyane.

8. SITES PUTIH. Kita bisa nggarap sawetara mitra lan afiliasi sing situs web bisa disambung karo situs iki. Amarga kita ora ngontrol konten lan kinerja situs lan partner, kita ora janji utawa njamin babagan akurasi, konten, utawa kualitas informasi sing diwenehake dening situs kasebut, lan kita ora duwe tanggung jawab kanggo ora disengaja, ora disengaja, Konten sing ora akurat, mblusukake, utawa ora sah sing bisa manggon ing situs kasebut. Kajaba iku, saka wektu sing ana gandhengane karo panggunaan Situs iki, sampeyan bisa uga duwe akses menyang item konten (kalebu, nanging ora winates, situs web) sing diduweni pihak katelu. Sampeyan ngakoni lan setuju yen ora entuk jaminan, lan ora duwe tanggung jawab, akurasi, mata uang, konten, utawa kualitas konten pihak katelu iki, lan manawa ora diwenehake kanthi jelas, Ketentuan Panggunaan iki bakal ngatur panggunaan sampeyan lan kabeh konten pihak katelu.

9. GAMPANG GAMPANG. We nemtokke Watesan tartamtu ing panggunaan Situs sing diidini. Sampeyan ora dilarang nglanggar utawa nyoba nglanggar fitur keamanan saka Situs, kalebu, tanpa watesan, (a) ngakses konten utawa data sing ora dimaksudake kanggo sampeyan, utawa log menyang server utawa akun sing ora diidini; (b) nyoba nyoba, scan, utawa nyoba kerentanan Situs, utawa sistem utawa jaringan sing ana gandhengane, utawa nglanggar langkah keamanan utawa bukti bukti tanpa idin sing bener; (c) ngganggu utawa nyoba ngganggu layanan kanggo pangguna, host, utawa jaringan, kalebu, tanpa watesan, kanthi ngirim virus menyang Situs, kakehan, "banjir," "spam," "bom surat," utawa "Nabrak;" (d) nggunakake Situs kanggo ngirim e-mail sing ora njaluk, kalebu, tanpa watesan, promosi, utawa iklan kanggo produk utawa layanan; (e) lali karo header paket TCP / IP utawa bagean informasi header ing e-mail utawa ing postingan nggunakake Situs; utawa (f) nyoba ngowahi, insinyur balik, ngrusak, mbubarake, utawa digunakake nyuda utawa nyoba nyuda wujud kode sumber manungsa sing digunakake dening kita ing situs iki. Sampeyan uga dilarang nyalin konten ing situs iki, kanthi manual utawa liwat cara otomatis, tanpa idin nyata. Pelanggaran keamanan sistem utawa jaringan bisa nyebabake tanggung jawab sipil lan / utawa pidana.

10. INDEMNITY. Sampeyan setuju kanggo menehi utang marang kita kanggo tumindak lan ngilangi. Sampeyan setuju kanggo mbayar rugi, mbela, lan ora mbebayani saka samubarang tuntutan, kerugian, tanggung jawab, kerusakan, lan / utawa biaya (kalebu biaya lan biaya pengacara sing cocog) sing timbul saka akses sampeyan utawa nggunakake Situs, pelanggaran sampeyan. Ketentuan Panggunaan, utawa pelanggaran sampeyan, utawa pelanggaran karo pangguna liyane akun, properti intelektual utawa hak liyane saka wong utawa entitas. Kita bakal menehi kabar kanthi cepet babagan tuntutan, kerugian, tanggung jawab, utawa panjaluk kasebut, lan bakal menehi pitulung sing cukup, kanthi biaya, kanggo mbela pratelan, kerugian, tanggung jawab, rusak, utawa biaya kasebut.

11. KESIMPULAN; WAIVER. Yen ana sebab apa, pengadilan yurisdiksi sing kompeten nemokake istilah utawa kahanan ing Katentuan Pangginaan supados iki, ora bisa ditindakake, kabeh istilah lan kahanan liyane bakal tetep dikepengini lan ditrapake. Ora ketinggalan saka pelanggaran Ketentuan Panggunaan iki, bakal dadi pengecualian saka pelanggaran sadurunge, serentak, utawa sakteruse saka cara sing padha utawa liyane, lan ora ana pengecualian sing bakal ditindakake kajaba digawe kanthi nulis lan ditandatangani dening resmi perwakilan saka pesta waiving.

12. TANPA LESEN. Apa-apa sing ana ing Situs kasebut kudu dingerteni minangka menehi lisensi kanggo nggunakake merek dagang, tandha layanan, utawa logo sing diduweni utawa saka pihak katelu.

13. PINANG. Kita duwe hak kanggo mbenake Katemtuan kasebut lan kudu ditindakake kanthi masang kabar ing Situs iki. Pangandikan kasebut bakal diikat 30 dina sawise dikirim menyang Situs iki. Sampeyan bisa nolak amandemen kasebut kanthi milih dhaptar email.